Terug naar het overzicht

Sondauwhof 31

2203 EK NOORDWIJK € 200.000,- k.k.

3-Kamer hoekappartement (vh 4-kamers) op 1e verdieping in kleinschalig appartementencomplex met gunstige ligging en vrij uitzicht!... Lees meer

Kenmerken

Kamers 3
Oppervlakte 83m2
Bouwjaar 1970
Meer informatie over deze woning

Omschrijving

Een 3-kamer hoekappartement (voorheen 4-kamerappartement) op 1e verdieping in een kleinschalig appartementencomplex met gunstige ligging en vrij uitzicht!

Dit ruime appartement bestaat uit 3 kamers (2 slaapkamers) en heeft een uitstekende ligging ten opzichte van strand en duinen (ca. 5 minuten). De woning is gunstig gesitueerd ten opzichte van voorzieningen en uitvalswegen (N206/A44). Uiteraard beschikt het appartement over een aparte berging op de begane grond en zowel aan voor- als achterzijde een balkon. Een perfect appartement voor starters maar ook ideaal voor kleine gezinnen.

Begane grond:

Centrale hal met postboxen en trappenhuis, trap naar de 1e verdieping. Het appartementengebouw is beveiligd door centrale entree.

1e verdieping:

Entree, hal/gang, intercom, toilet + fonteintje, 2 slaapkamers van respectievelijk 4.6 m x 2.9 m en 4.6 m x 1.9 m. Deze zijn beiden voorzien van een vaste kast.
De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok en vaste kast.
Aansluitend de badkamer, uitgevoerd met douchegelegenheid, vaste wastafel en wasmachineaansluiting. Vanuit de keuken een deur naar het balkon. Op het balkon bevindt zich een kast met opstelplaats CV-combiketel (type: Bosch 2012).

De woning heeft een lichte woonkamer van ca. 40 m2 en deur naar het 2e balkon, gelegen op het zuiden (ca. 5 m2). Doordat dit appartement op de hoek ligt en is voorzien van een zijraam is er een goede lichtinval in de woonkamer.

Bijzonderheden:

Woonoppervlakte 82 m2.

Geheel naar eigen wens in te richten.
Bijdrage VvE € 122,42 per maand.
Voormalige huurwoning.
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Kenmerken

Algemeen
Kamers 3
Woonoppervlakte 83m2
Bouwjaar 1970
Maten en Ligging
Inhoud 255 m3
Woonoppervlakte 83 m2
Externe ruimte 8 m2
? Direct contact opnemen

Waar kunnen we je
mee helpen?

Bel me terug

Waarvoor wilt u teruggebeld worden?