Terug naar het overzicht

Sixlaan 15

2182 AA HILLEGOM € 1.295.000,- k.k.

Zeer royale volledig gerenoveerde klassieke villa "Boekenhage" met garage, schitterend gelegen aan fraaie Sixlaan op loopafstand van centrum.... Lees meer

Kenmerken

Kamers 8
Oppervlakte 301m2
Bouwjaar 1907
Meer informatie over deze woning

Omschrijving

"Villa Boekenhage"

Zeer royale volledig gerenoveerde klassieke villa met garage op een perceel van 890 m2. Schitterend gelegen aan de fraaie Sixlaan; op loopafstand van het centrum. De villa dateert uit 1907 en is in 2008 totaal gerenoveerd zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde, met behoud van het originele karakter.

Begane grond:

Vestibule, hal, zijgang, garderobekamer, modern toilet, zeer luxe en uitgebreide woonkeuken met openslaande deuren naar terras en voorzien van alle denkbare comfort.

Woonkamer (60 m2) met open haard, bestaande uit eetkamer met aansluitend de kamer-en-suite met 3x openslaande deuren naar terrassen en serre.

Via de gang naar wijnkelder op stahoogte 2.5 x 3 m.

Gehele begane grond is voorzien van marmeren vloer.

1e Verdieping:

Ruime overloop met 4 grote slaapkamers, waarvan 1 met groot terras. Luxe badkamer met 2x douche, ligbad en wastafelmeubel. Apart 2e toilet.

2e Verdieping:

Grote open zolder met dakkapel en dakraam met mogelijkheden voor diverse extra kamers. Thans biljartkamer/bar/bioscoop.

Bijzonderheden:

Energielabel: B.

Inhoud 1.000 m3.
Gebruiksoppervlakte wonen 301 m2.
In 2008 is alles vernieuwd t.w. vloeren, plafonds, bedrading, kozijnen, dak, badkamer, toiletten. Isolatie aangebracht, buitengevels gereinigd en opnieuw gevoegd en opnieuw geschilderd.
Frans Out Oorkonde 2012; een oorkonde, uitgereikt door de Stichting Vrienden van Oud HiIlegom, voor eigenaren van panden die ervoor gezorgd hebben dat pand op een historisch verantwoorde wijze in stand is gehouden of gerestaureerd.

Kenmerken

Algemeen
Kamers 8
Woonoppervlakte 301m2
Bouwjaar 1907
Maten en Ligging
Inhoud 1071 m3
Woonoppervlakte 301 m2
Externe ruimte 12 m2
? Direct contact opnemen

Waar kunnen we je
mee helpen?

Bel me terug

Waarvoor wilt u teruggebeld worden?