Terug naar het overzicht

Saturnusstraat 95

2132 HV HOOFDDORP € 160.000,- k.k.

Kenmerken

Kamers 2
Oppervlakte 43m2
Bouwjaar 2006
Meer informatie over deze woning

Omschrijving

Starters & beleggers opgelet! Dit leuke appartement is te koop!

De woning is gelegen op de 2e verdieping van het voormalige kantoorgebouw HQ023. Het gebouw is in 2006 omgevormd tot 62 appartementen verdeeld over 5 woonlagen. Er is een fantastisch dakterras voor gezamenlijk gebruik en je beschikt over een eigen parkeerplaats!

Het station en het gezellige centrum van Hoofddorp met alle winkels die je je wensen kan, maar ook restaurants en de bioscoop zijn op loopafstand. Hier woon je rustig, maar met alle voorzieningen binnen handbereik. De komende jaren staan er veel positieve ontwikkeling in de planning voor de woonomgeving. Hier wonen wordt de komende jaren nóg leuker!

Indeling gebouw:

Begane grond: entree, brievenbussen en de lift.

2e verdieping:

Entree van de woning, leuke studio met keuken in donkere kleurstelling en inbouwapparatuur. De huidige eigenaar heeft de wanden glad gestuukt, het plafond verlaagd met spotjes en een muur geplaatst zodat er een kleine "slaapkamer" is gecreëerd. Op de vloer ligt een grijze laminaatvloer.

Je eigen parkeerplaats is bereikbaar middels een slagboom en met een persoonlijke toegangskaart te openen. Mocht je niet in het bezit zijn van een auto; er is ook een afgesloten fietsenberging.

Deze appartementen worden verkocht met erfpacht, de canon van deze woning bedraagt €1510,- per jaar en dat bedrag is volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Maak je geen zorgen over eventuele problemen met de financieringsaanvraag, met deze erfpachtvoorwaarden is het prima mogelijk een hypotheek te verkrijgen.

Bijzonderheden:

- Notaris bij voorkeur de Boer te Hoofddorp;
- Servicekosten bedragen circa € 130,- per maand en dat is inclusief voorschot gas, water en elektra;
- Gezonde VvE met ruim reservefonds;
- oplevering kan spoedig.
- De woning is thans verhuurd, er is een niet-zelf bewoningsclausule van toepassing.

Kenmerken

Algemeen
Kamers 2
Woonoppervlakte 43m2
Bouwjaar 2006
Maten en Ligging
Inhoud 149 m3
Woonoppervlakte 43 m2
? Direct contact opnemen

Waar kunnen we je
mee helpen?

Bel me terug

Waarvoor wilt u teruggebeld worden?