Terug naar het overzicht

Jacoba van Beierenlaan 6D

2171 cm Sassenheim € 575.000,- Vrij op naam

BOUWNUMMER 2 In de voormalige Kompasschool aan de Jacoba van Beierenlaan worden 6 ruime casco woningen gerealiseerd die volledig naar eigen wens en inzicht kunnen…... Lees meer

Kenmerken

Kamers 6
Oppervlakte 190m2
Bouwjaar 1930
Meer informatie over deze woning

Omschrijving

BOUWNUMMER 2
In de voormalige Kompasschool aan de Jacoba van Beierenlaan worden 6 ruime casco woningen gerealiseerd die volledig naar eigen wens en inzicht kunnen worden afgebouwd. Het prachtige ontwerp van dit gebouw met rijke details is destijds geïnspireerd op de bouwstijl van de ‘Amsterdamse school’.
Kenmerkend voor de Amsterdamse School is het gebruik van veel baksteen en het toepassen van versieringen in de gevels, in baksteen of gebeeldhouwd natuursteen. Door het splitsen van het gebouw ontstaan in dit Gemeentelijk Monument 6 aan elkaar geschakelde woningen met allen een eigen entree aan het maaiveld. En dit met respect voor de bestaande architectuur.
De gebruiksoppervlaktes van de woningen variëren van 137m2 tot ruim 200m2. Dit gebruiksoppervlak is verdeelt over 2 woonlagen met een beukmaat van maar liefst 7,2 meter. De vloeren hebben een fantastische plafondhoogte van ruim 320cm op de begane grond tot wel 550cm op de verdieping. Dit door de karakteristieke kapconstructie met grote overstekken, koningsstijlen, korbelen en zware spantbalken. Bij de huizen zijn aan de achterzijde dubbele deuren geplaatst welke toegang geven tot de privé tuinen.
De woningen worden afgewerkt tot een ‘vrij’ indeelbaar casco met grotendeels nieuwe woning scheidende wanden en een eigen entree. Toekomstige kopers kunnen na oplevering de woningen in eigen beheer volledig afbouwen naar eigen wens en inzicht.
De gevels en daken van de woningen hebben een volledige upgrade gekregen. Zo is er o.a. isolatieglas geplaatst, de bestaande kap is volledig na-geïsoleerd en de pannen zijn gereinigd. De ‘vrij’ indeelbare casco binnenzijden van de woningen hebben tevens een nieuw aangelegde meterkast met afgedopte voorzieningen gekregen.
Het gemeenschappelijke terrein aan de voorzijde wordt ter versterking van het aangezicht ingericht als een gezamenlijke tuin. De privétuinen bevinden zich aan de achterzijde. De woningen beschikken allen over een privé parkeerplaats.
Voor het gebouw wordt een VVE opgericht om ervoor te zorgen dat ook in de toekomst de prachtige uitstraling en tuin aan de voorzijde behouden kan blijven. De maandelijkse kosten per woning voor de VVE bedragen ca. € 150,=. De VVE zal zorgdragen voor de kosten van de opstalverzekering, onderhoud buitenzijde van de woningen en het onderhoud van de gezamenlijke voortuin.

Spelregels afbouw binnenzijde woning:

– Het creëren van nieuwe gevelopeningen is niet toegestaan
– De hoofddraagstructuur dient behouden te blijven
– Woning scheidende wanden moeten worden voorzien van geïsoleerde voorzetwanden
– Tegelwerk indien aanwezig dient te worden behouden
– De plattegronden dienen ter illustratie; hier wordt echter een mogelijke indelingsvariant geschetst
– De woningen zijn van binnen voorzien van een trap naar de verdieping

Bouwnummer 2:

Perceeloppervlakte 187 m2; gebruiksoppervlakte 190 m2; inhoud 688m3; richtprijs € 575.000,=.
Op vrijdag 22 mei starten wij met de rondleidingen. Gezien COVID kunnen wij geen open huis organiseren. Wilt u een rondleiding dan kunt u hiervoor bellen met ons kantoor op 0252-217011.

Coronamaatregelen tijdens de rondleidingen:

– Houd 1,5 meter afstand.
– Schud geen handen.
– Alleen mensen die bij ons een aanvraag voor een rondleiding hebben gedaan zullen worden toegelaten op het door ons aangegeven tijdstip.
– Kom met maximaal 2 personen op de afspraak.
– Raak tijdens bezichtigingen zo min mogelijk aan, de makelaar opent alle deuren.
– Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°).
– Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar
Wij verzoeken u nadrukkelijk niet naar ons kantoor te komen, eventuele vragen kunt u per e-mail, telefonisch of tijdens de rondleiding aan ons stellen!

Procedure inschrijving:

Het inschrijfformulier wat u van ons ontvangt tijdens de rondleiding dient uiterlijk 10 juni 2020 vóór 12.00 uur ingeleverd te zijn bij Heemborgh Makelaars, Hoofdstraat 271, 2171 BE te Sassenheim.
Indien er meer kandidaten zijn per woning bepaalt de verkoper de verkoopprocedure. Dit kan per woning verschillen. Verkoper behoudt zich ten alle tijden het recht van gunning voor.
Sassenheim ligt in de Duin- en Bollenstreek en is zeer goed bereikbaar. Via de A-44 bent u in een mum van tijd in Leiden, Den Haag, Amsterdam en Haarlem. Het openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Er zijn voldoende busverbindingen naar Leiden, Den Haag, Haarlem en Schiphol. Ook is er een treinstation en beschikt Sassenheim over alle dagelijkse voorzieningen. Er is voldoende medische basiszorg en er zijn verschillende onderwijsmogelijkheden. Zo zijn er meerdere kinderopvangvoorzieningen en basisscholen, evenals een school voor voortgezet onderwijs. Ook is er een grote diversiteit aan sportfaciliteiten.
www.oldschoolsassenheim.nl

Kenmerken

Algemeen

Kamers 6
Badkamers Onbekend
Soort Huis Herenhuis
Woonlagen 2
Woonoppervlakte 190m2
Bouwjaar 1930
Ligging In centrum

Maten en Ligging

Inhoud 688 m3
Woonoppervlakte 190 m2
Perceel 2289 m2

Kadastrale Gegevens

Ligging In centrum
Ligging Tuin Zuidoost
Tuinen Achtertuin, voortuin
Soort Woning Herenhuis
Eigendomssoort Volle eigendom

Energielabel

Energielabel Onbekend
Isolatie Dakisolatie, dubbel glas
Verwarming Geen verwarming
CV-Type Geen
    ? Direct contact opnemen

    Waar kunnen we je
    mee helpen?

    Bel me terug

    Waarvoor wilt u teruggebeld worden?