Terug naar het overzicht

Jacoba van Beierenlaan 6C.

2171 cm Sassenheim € 535.000,- Vrij op naam

Op zoek naar een uniek en bijzonder royaal woonhuis waarin alles nog naar eigen wens kan worden ingevuld? Gelegen op een geliefde en zeer rustige…... Lees meer

Kenmerken

Kamers 4, 2
Oppervlakte 194m2
Bouwjaar 1930
Meer informatie over deze woning

Omschrijving

Op zoek naar een uniek en bijzonder royaal woonhuis waarin alles nog naar eigen wens kan worden ingevuld? Gelegen op een geliefde en zeer rustige locatie in het centrum van Sassenheim staan de laatste 2 woningen in de voormalige Kompasschool te koop.
De woningen worden casco opgeleverd, dit houdt in dat toekomstige kopers na oplevering van de woningen het geheel kunnen afbouwen naar eigen wens en inzicht. Verkopers stellen een (interieur) architect beschikbaar voor het intekenen en indelen van de woning.
De gebruiksoppervlakte van het woonhuis is 194 m², verdeeld over twee woonlagen met een mogelijkheid tot het creëren van meer ruimte. De woningen hebben een beukmaat van maar liefst 7,2 meter. De vloeren hebben een fantastische plafondhoogte van ruim 320cm op de begane grond tot wel 550cm op de verdieping. Dit door de karakteristieke kapconstructie met grote overstekken, koningsstijlen, korbelen en zware spantbalken.
In de woonkamer zijn aan de achterzijde dubbele deuren geplaatst welke toegang biedt tot de ruim bemeten tuin. De gevels en daken van de woningen hebben een volledige upgrade gekregen. Zo is er o.a. isolatieglas geplaatst, de bestaande kap is volledig na-geïsoleerd en de pannen zijn gereinigd. De ‘vrij’ indeelbare casco binnenzijden van de woningen hebben tevens een nieuw aangelegde meterkast met afgedopte voorzieningen gekregen.
Het gemeenschappelijke terrein aan de voorzijde is ingericht als een gezamenlijke tuin. De privétuinen bevinden zich aan de achterzijde. De woningen beschikken allen over een privé parkeerplaats op eigen terrein.

Spelregels afbouw binnenzijde woning:

– Het creëren van nieuwe gevelopeningen is niet toegestaan
– De hoofddraagstructuur dient behouden te blijven
– Woning scheidende wanden moeten worden voorzien van geïsoleerde voorzetwanden
– Tegelwerk indien aanwezig dient te worden behouden
– De plattegronden dienen ter illustratie; hier wordt echter een mogelijke indelingsvariant geschetst
– De woningen zijn van binnen voorzien van een trap naar de verdieping
Sassenheim ligt in de Duin- en Bollenstreek en is zeer goed bereikbaar. Via de A-44 bent u in een mum van tijd in Leiden, Den Haag, Amsterdam en Haarlem. Het openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Er zijn voldoende busverbindingen naar Leiden, Den Haag, Haarlem en Schiphol. Ook is er een treinstation en beschikt Sassenheim over alle dagelijkse voorzieningen. Er is voldoende medische basiszorg en er zijn verschillende onderwijsmogelijkheden. Zo zijn er meerdere kinderopvangvoorzieningen en basisscholen, evenals een school voor voortgezet onderwijs. Ook is er een grote diversiteit aan sportfaciliteiten.

Kenmerken

Algemeen

Kamers 4, 2
Badkamers Onbekend
Soort Huis Herenhuis
Woonlagen 3
Woonoppervlakte 194m2
Bouwjaar 1930
Ligging In centrum

Maten en Ligging

Inhoud 597 m3
Woonoppervlakte 194 m2
Perceel 180 m2

Kadastrale Gegevens

Ligging In centrum
Ligging Tuin Zuidoost
Tuinen Achtertuin, voortuin
Soort Woning Herenhuis
Eigendomssoort Volle eigendom

Energielabel

Energielabel Onbekend
Isolatie Dakisolatie, dubbel glas
Verwarming Geen verwarming
CV-Type Geen

Brochure

    ? Direct contact opnemen

    Waar kunnen we je
    mee helpen?

    Bel me terug

    Waarvoor wilt u teruggebeld worden?