Terug naar het overzicht

J.P. Gouverneurlaan - bnr 10 0ong

2171 ER SASSENHEIM € 620.000,- v.o.n.

Kenmerken

Kamers 5
Oppervlakte 174m2
Bouwjaar 2019
Meer informatie over deze woning

Omschrijving

In het centrum van Sassenheim, tegenover het prachtige Park Rusthoff, op de plek van het gedateerde bankgebouw komt een mooi ontworpen appartementengebouw met rijke en bijzondere details. Dit uitzonderlijk royale appartement is gelegen op de 1e verdieping, op de hoek van de J.P. Gouverneurlaan en de Keerweerlaan. Het appartement beschikt over 2 zonnige balkons en 2 parkeerplaatsen.

Dit appartement beschikt over maar liefst 3 slaapkamers, een werkkamer, inpandige berging, badkamer (mogelijkheid 2 badkamers) en een zeer riante living gesitueerd op het zuidoosten met aangrenzend een balkon. Tevens beschikt het appartement over een riante berging op de begane grond. Dit appartementencomplex wordt gerealiseerd aan de rand van het gezellige winkelcentrum van Sassenheim.

Het appartementencomplex is gelegen in het gezellige centrum op één van de meest gewilde locaties van Sassenheim. Met de auto bereikt u binnen 30 minuten Amsterdam, Den Haag en Haarlem. Sassenheim beschikt over een treinstation met een uitstekende verbinding naar Schiphol (16 min.), Amsterdam, Leiden en Den Haag.

De gezellige dorpskern van Sassenheim heeft een uitgebreid aanbod van winkels en horecagelegenheden. Het centrum is daardoor uitermate geschikt voor een middag winkelen of om lekker een hapje te eten. Sassenheim ligt tussen de Kagerplassen en het Noordwijkse strand en duingebied. Midden in het hart van de kleurrijke en prachtige Bollenstreek!

Kenmerken

Algemeen
Kamers 5
Woonoppervlakte 174m2
Bouwjaar 2019
Maten en Ligging
Inhoud 452 m3
Woonoppervlakte 174 m2
Externe ruimte 16 m2

Brochure

? Direct contact opnemen

Waar kunnen we je
mee helpen?

Bel me terug

Waarvoor wilt u teruggebeld worden?