Jouw makelaar
in de regio
Haarlemmermeer

Ben je op zoek naar een makelaar in de regio Haarlemmermeer, die zeven dagen per week voor je klaar staat en die begrijpt hoe belangrijk persoonlijk contact voor je is? Zoek je een makelaar die zelf in de regio woont en daardoor precies weet wat er speelt, een groot netwerk heeft en met een vernieuwende en persoonlijke aanpak helpt bij het verkopen of vinden van een huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Direct naar het aanbod Huis verkopen?

Wat heeft de regio Haarlemmermeer te bieden?

Haarlemmermeer is een groene woonomgeving in het hart van de Randstad met 26 dorpen. Hoofddorp en Nieuw-Vennep zijn de grootste. Het zijn plaatsen met een stedelijk karakter de ideale woonomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een rustige woonlocatie dichtbij het strand, maar een goede verbinding naar steden zoals Amsterdam, Leiden en Den Haag ook belangrijk vinden. Door de ontwikkeling van het project Park21, liggen Nieuw-Vennep en Hoofddorp over enkele jaren middenin het groene recreatieve centrum van de polder.

Plaatsen in de regio Haarlemmermeer

Het aanbod in de regio Haarlemmermeer

Of je nu op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, een starterswoning, een appartement of een authentiek huis met karakter. In de regio Haarlemmermeer zijn al deze type woningen beschikbaar. Met meer ruimte om je heen en een goede infrastructuur naar grotere steden is de prijs-kwaliteitverhouding in onze regio buitengewoon goed.

Bekijk het totaal aanbod

Benieuwd wie
wij zijn?

“Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam als makelaar in de Bollenstreek en Haarlemmermeer. In deze jaren ben ik erachter gekomen dat het niet sec draait om het verkopen van huizen, maar dat vooral het persoonlijke contact en de aandacht die ik een klant geef ervoor zorgt dat zowel mijn klanten als ik met een goed en positief gevoel het traject van verkoop en aankoop doorlopen.” - Hans Hogers, eigenaar Heemborgh Makelaars Nieuw-Vennep - Regio Haarlemmermeer.

Contact

Saskia Wetter Commercieel medewerker binnendienst saskia@heemborgh.nl 0252-629090
Hans Hogers RMT NVM-makelaar/taxateur hans@heemborgh.nl 06 - 22 37 73 25
Sanne Dost Commercieel medewerker binnendienst sanne@heemborgh.nl 0252-629090
Commercieel medewerker binnendienst Saskia Wetter saskia@heemborgh.nl 0252-629090
NVM-makelaar/taxateur Hans Hogers RMT hans@heemborgh.nl 06 - 22 37 73 25
Commercieel medewerker binnendienst Sanne Dost sanne@heemborgh.nl 0252-629090
? Direct contact opnemen

Waar kunnen we je
mee helpen?

Bel me terug

Waarvoor wilt u teruggebeld worden?