Jouw makelaar
in de regio
Bollenstreek-Noord

Vanuit het kantoor in Hillegom met de meest bekeken etalage uit het dorp kijkt deze Heemborgh makelaar verder dan zijn eigen dorp. Kopers en verkopers uit de hele regio bij elkaar brengen, ook zonder Funda, is ons hoofddoel. Wanneer je ons inschakelt weet je zeker dat je jouw makelaar altijd kunt bereiken, ook in het weekend. Bijzondere of specifieke vraag? Wij gaan graag de uitdaging aan!

Direct naar het aanbod Huis verkopen?

Wat heeft de regio Bollenstreek-Noord te bieden?

De bollenvelden, grenzend aan de duinen en het brede strand, kenmerken deze prachtige regio. Het rustig gelegen Hillegom is de meest noordelijke plaats van dit gebied. Omdat Hillegom en de omringende dorpen op Haarlem georiënteerd zijn woon je hier niet in een ‘dorps’ dorp. Ben je op zoek naar een woonlocatie in een rustige omgeving, met stadse voorzieningen en een goede prijs kwaliteitsverhouding, dan is Hillegom wellicht jouw ideale woonplaats. Hillegom beschikt over een eigen NS-station met uitstekende verbindingen naar steden zoals Leiden, Den Haag en Amsterdam. Ook is Hillegom dichtbij Schiphol gelegen.

Plaatsen in de Bollenstreek-Noord regio

Het aanbod in de regio Bollenstreek-Noord

Van starterswoning tot ruime gezinswoning en van appartement tot vrijstaande villa. Jouw financiële ruimte maakt voor ons niet uit. We bieden woningen aan in alle prijsklassen. Hierdoor geeft ons woningaanbod je een goed beeld van de diversiteit aan woonhuizen in de regio.

Bekijk het woningaanbod

Benieuwd wie
wij zijn?

“Het jonge en dynamische team van Heemborgh Makelaars Hillegom loopt altijd een stapje harder om het beste resultaat voor jou te behalen. Met die extra stap in en dat extra beetje advies maken wij voor jou het verschil. Die extra stap zie je ook terug in onze bereikbaarheid. Zaterdag werken vinden we geen enkel probleem en ‘nee’ verkopen we niet.” - Remy Kok, eigenaar Heemborgh Makelaars Hillegom - Regio Bollenstreek-Noord .

Contact

Remy Kok RMT NVM-makelaar/taxateur r.kok@heemborgh.nl 06 - 51 90 32 82
Mary Willemse Commercieel medewerkster binnendienst m.willemse@heemborgh.nl 0252 - 51 64 13
Marleen van der Loo Nieuwbouw adviseur nieuwbouwhillegom @heemborgh.nl 06 - 11 49 81 64
Marieke Anker Kandidaat Makelaar (K-RMT) marieke@heemborgh.nl 06-29120605
NVM-makelaar/taxateur Remy Kok RMT r.kok@heemborgh.nl 06 - 51 90 32 82
Commercieel medewerkster binnendienst Mary Willemse m.willemse@heemborgh.nl 0252 - 51 64 13
Nieuwbouw adviseur Marleen van der Loo nieuwbouwhillegom @heemborgh.nl 06 - 11 49 81 64
Kandidaat Makelaar (K-RMT) Marieke Anker marieke@heemborgh.nl 06-29120605
? Direct contact opnemen

Waar kunnen we je
mee helpen?

Bel me terug

Waarvoor wilt u teruggebeld worden?