Jouw makelaar
in de regio
Zuid-Kennemerland

Heemborgh Makelaars Bennebroek kent de regio Zuid-Kennemerland als zijn broekzak. Niet gek, als je er zelf bent opgegroeid, woont en al jaren lang als makelaar actief bent. Met ons heb je niet alleen een uitstekende adviseur gevonden, maar ook een partner! En met de focus op woningmakelaardij zijn we gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van woningen in de hele regio Zuid-Kennemerland.

Direct naar het aanbod Huis verkopen?

Wat heeft de regioZuid-Kennemerland te bieden?

Met strand, duinen, bossen en de steden Haarlem en Amsterdam in de buurt, kenmerken huidige bewoners Zuid-Kennemerland als een van beste woonregio’s in Noord-Holland.
Het kleinschalige dorp Bennebroek, direct grenzend aan Heemstede, biedt de ideale combinatie van rust, groen en toch de faciliteiten van een grote stad op acceptabele afstand.

Plaatsen in de regio Zuid-Kennemerland

Het aanbod in de regio Zuid-Kennemerland

De regio Zuid-Kennemerland wordt gekenmerkt door de vele charmante woningen uit de jaren ’30. Maar ook nieuwbouwwoningen en appartementen zijn hier te vinden. Woningen zijn ruim opgezet en hebben veel groen om zich heen. De werkgelegenheid in deze regio is goed en door de goede verbinding naar grotere steden is er een grote vraag naar woningen in deze regio.

Bekijk het woningaanbod

Benieuwd wie wij zijn?

“Elke samenwerking beginnen we met een goed gesprek. Elkaar goed leren kennen, weten wat er speelt en wat de wensen zijn. Dat maakt onze samenwerking een succes! Ik hou er van om op persoonlijk vlak met mensen bezig zijn; onze klanten te begeleiden in een belangrijke fase in hun leven. Het ontmoeten van nieuwe mensen en de grote afwisseling maakt makelen een levendig en sprankelend vak.” - Jan-Hein Rhee, eigenaar Heemborgh Makelaars Bennebroek - Regio Zuid-Kennemerland.

Contact

Jan-Hein Rhee RMT NVM-makelaar/ taxateur janhein@heemborgh.nl 06 - 83 54 02 85
Francis van der Zwet-Höhle Commercieel secretaresse francis@heemborgh.nl 023 - 58 45 265
NVM-makelaar/ taxateur Jan-Hein Rhee RMT janhein@heemborgh.nl 06 - 83 54 02 85
Commercieel secretaresse Francis van der Zwet-Höhle francis@heemborgh.nl 023 - 58 45 265
? Direct contact opnemen

Waar kunnen we je
mee helpen?

Bel me terug

Waarvoor wilt u teruggebeld worden?