Terug naar het overzicht

Buddenborgstraat 12

2182 KB Hillegom Prijs n.o.t.k.

Kenmerken

Kamers Onbekend
Oppervlakte 156m2
Bouwjaar Onbekend
Meer informatie over deze woning

Omschrijving

Nieuwbouwwoning met aantrekkelijke centrumligging en zonnige tuin op westen!

Binnenkort zal door Bouwbedrijf Schuit gestart worden met de bouw van een geschakeld herenhuis nabij het centrum van Hillegom. De woning zal degelijk worden gebouwd met gebruik van duurzame materialen en is optimaal geisoleerd waardoor de energielasten voor deze woning extra laag zullen zijn. Omdat de woning niet projectmatig wordt gerealiseerd zijn aanpassingen van de indeling en afwerking bespreekbaar zodat u de woning geheel naar eigen wensen kunt laten afbouwen.

De woning wordt gebouwd op een perceel eigen grond van 235 m2, heeft een woonoppervlak van 156 m2, met een aantrekkelijk leefruimte op de begane grond en 5 slaapkamers en een inhoud van 535 m3. Op het perceel is het mogelijk om met 2 auto's te parkeren. De achtertuin heeft en aantrekkelijke diepte van ca. 15 meter, ca. 8 meter breed en gunstige zonligging op het westen.

Hillegom is een aantrekkelijk woonplaats aan de noordkant van de Bollenstreek, beschikt over goede voorzieningen en scholen en een gezellig winkelcentrum met een uitgebreid winkelaanbod. Centraal in de Randstad, nabij duinen en strand, maar ook gunstig gesitueerd nabij de afrit van de A4/A44, 15 autominuten van de Luchthaven Schiphol en goed openbaar vervoerverbindingen. Hillegom beschikt over een NS-station met snelle verbindingen naar steden zoals Haarlem (8 min.), Amsterdam (30 min.) en Den Haag (30 min).

De locatie waar deze woning wordt gerealiseerd is op loopafstand gelegen van het centrum, het Hillegomse Hof en de haven (vaarverbinding naar Kagerplassen en Haarlem via de Ringvaart van de Haarlemmermeer). Kortom een centrale, rustige en kindvriendelijke ligging.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:

Entree, ruime hal met de garderobe, meterkast, toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer en woonkeuken. Aan voorzijde de keuken waarin een ruime keukeninrichting geplaatst kan worden. Aan achterzijde de tuingerichte woonkamer. De ruim 7 meter brede en tuingerichte woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 49 m2 en is uitgevoerd met tuinramen en openslaande naar de tuin. Trapopgang vanuit de hal naar de 1e verdieping.

1e verdieping:

Ruime overloop met apart 2e toilet met fonteintje, 3 slaapkamers en badkamer. De hoofdslaapkamer van 2,8 x 4,8m is over de hele breedte van de woning en ligt aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevinden zich de andere 2 slaapkamers. De badkamer met ligbad en dubbele wastafel is uiteraard naar eigen idee verder in te richten.

2e verdieping:

Vanaf de overloop een vaste trap naar de 2e verdieping. De overloop met aan voorzijde bevindt zich een 4e slaapkamer met dakkapel en aan achterzijde een 5e slaapkamer eveneens met een dakkapel. Een praktische separate wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting, opstelplaats van de CV-combi ketel en MV.

Bijzonderheden:

- Woning wordt uitgevoerd met PV panelen
- Inclusief stelpost voor sanitair en tegelwerk (toiletten en badkamer)
- Exclusief keukeninrichting

Overdracht via projectnotaris, koopsom vrij op naam (inclusief b.t.w.).

Bouwtypes

Brochure

    ? Direct contact opnemen

    Waar kunnen we je
    mee helpen?

    Bel me terug

    Waarvoor wilt u teruggebeld worden?